sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Ostoksilla - Shopping - 22.5.2010

En ole ehtinyt yhtään tässä kuussa blogeilemaan, ja hyvin vähäiseksi on jäänyt mineilykin. Olen tapetoinut nyt alimman kerroksen ja harjoitellut sohvan tekemistä. Eilen kävin elämäni ensimmäistä kertaa nukkekotikaupassa . Eli pistäydyin siis Nukkelassa ja ostin muutaman puulistan askarteluja varten, ja sitten kasan pikku tavaroita, kun ne oli niin söpöjä . Olisin mielelläni ostanut vaikka kaupan tyhjäksi, mutta valitettavasti budjetti on nyt tiukilla, kun tilasin tavaroita myön Nukkekoti ja Lelusta & Orchid nukkekodin Pienestä Nukkekotikaupasta.

Otin kännykällä kuvan, joten laadussa on paljon toivomisen varaa. Yritän kuvailla paremmalla kameralla, kun ehdin sen etsiä. Ja jos saisi kuvaan sitten myös tuon sängyn, jota juuri olen opettelemassa tekemään (jos siitä yhtään mitään tulee).


Eli sohva on minun yritelmäni (väri oikeasti vaalean violetti), balsaa sisus, ei kylläkään ole tuolla tavoin vino, kuin kuvasta vaikuttaisi - en oikein saanut tuota kangasta tasaiseksi, mutta kyllä se tuonne tytön leikkeihin kelpaa. Pöytä, rautalanka ja nauhat Tiimarista, pöydällä olevat tavarat ostettu siis Nukkelasta.

----------------------------

It has been quiet here in my blog, and I haven't had time much for miniatures either. I have wallpapered the ground floor, tried making a sofa from balsa (not a great success ) and yesterday I went shopping for the first time in a dollhouse shop in Tampere. The things on table have been bought from Nukkela.